Detailplaneeringu algatamise teade (Lihula maantee, Mulla ja Staadioni tänavate vaheline ala)

Regina

regina@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse 24.08.2022 korraldusega nr 792 algatati Haapsalu linnas Lihula maantee, Mulla ja Staadioni tänavate vahelise ala detailplaneering, kinnitati lähteseisukohad ja otsustati mitte algatada detailplaneeringu keskkonnamõju strateegilist hindamist. Planeeringuala suurus on ca 85700 m².
Detailplaneeringu eesmärk on määrata praegusele Lihula mnt 10b kinnistule ehitusõigus ja arhitektuursed hoonestustingimused kergejõustikuhalli püstitamiseks ning Mulla tn 1 kinnistul asuva olemasoleva spordihalli laiendamiseks, samuti on planeeringu eesmärgiks täpsustada ja vajadusel muuta planeeringualasse jäävate kinnistute piire, kavandada juurdepääsud kruntidele, määrata parkimise, haljastuse ja heakorra põhimõtted ning tehnovõrkude ning rajatiste, sh spordiväljakute asukohad.
Algatatud detailplaneering vastab Haapsalu linna üldplaneeringule. Detailplaneeringu koostamiseks on vajalik geodeetiline uuring.
Korraldusega saab tutvuda Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee/algatatud-detailplaneeringud).

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments