Sihtasutus Läänemaa otsib arendusjuhti

Kaie Ilves

kaie@le.ee

SA Läänemaa. Foto: Arvo Tarmula
SA Läänemaa. Foto: Arvo Tarmula

Sihtasutus Läänemaa pikendas konkurssi arendusjuhi kohale nädala jagu.

„Suve- ja puhkuste aeg, arvasime, et on hea mõte pikendada,” ütles SA Läänemaa juhataja Irene Väli Lääne Elule. Esialgu 21. augustini kestma pidanud konkurss kestab 28. augustini. Seni on arendusjuhi kohale laekunud viis avaldust. Arendusjuht vastutab suurte maakondlike projektide, näiteks maakonna arengustrateegia eest.

Sihtasutus otsib arendusjuhti, sest pool aastat seda tööd teinud Neeme Suurest sai eilsest keskkonnaministri nõunik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments