Kutsehariduskeskuse juhtkond vahetub

Haapsalu kutsehariduskeskust juhivad sellest õppeaastast uued juhid. Foto arhiiv

Sellest õppeaastast juhib pensionile läinud Ingrid Danilovi asemel Haapsalu kutsehariduskeskust Riinu Raasuke, ameti panevad maha ka arendusdirektor Aile Nõupuu ja õppedirektor Ülle Ojamäe.

„Töölepingud lõppevad augusti teises pooles,” ütles Raasuke. „Loodame uued inimesed leida niipea kui võimalik, aga oleme valmis, et nad saavad tööle asuda septembri lõpus,” selgitas ta.

Konkurss arendus- ja õppedirektori leidmiseks lõppes 15. augustil. Direktori sõnul ülemäära palju avaldusi laekunud ei ole. „Arendusdirektori kohale laekus veidi alla kümne ja õppedirektori kohale üle kümne avalduse.” ütles Raasuke. Tema sõnul on huviliste hulgas igati asjalike kandidaate. Peamiselt on tegemist kohalike või Läänemaaga seotud inimestega, kuid üksikuid kandidaate on ka kaugemalt. „Valik lihtne olema ei saa,” ütles Raasuke.

29 aastat kutsehariduskeskuses ja neist 17 arendusdirektorina töötanud Nõupuu koolist ei lahku, vaid jätkab tundide andmist ja koolituste läbiviimist. Õppedirektor Ojamäe, kes on koolis töötanud 17 aastat ja neist 15 õppedirektorina, läheb tööle Oru kooli. „Mõlemad on meiega käinud pika teekonna,” ütles Raasuke.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
post
1 aasta tagasi

Sugudevaheline võrdsus on väga tähtis, muidu on kõik juhtivad kohad mehitatud naissoost persoonidega ja meeste häält ei kõla kusagil

Nimetu
1 aasta tagasi

Sugu ei oma nii suurt tähtsust kui vajadus seisvat vett veidi sogada.

juhhei
1 aasta tagasi

Kindlasti tuleks jälgida juhtkonna puhul soolist võrdõiguslikkust.Minu soovitus on 50:50 Tagada naiste ja meeste võrdne kohtlemine e. mittediskrimineerimine

Vahet pole
1 aasta tagasi
Reply to  juhhei

Oskused, teadmised, haridus ja haritus on olulused. Suva see sugu.

tuleks
1 aasta tagasi

jälgida soolise võrdõiguslikkuse proportsioone, et oleks tagatud võimalused nr. 1-le , nr. 2-le ja sootule kindlasti, elame ju euroopas ja need väärtused on meile tähtsad