Algkooli remont venib

Algkooli remont pidanuks juba valmis olema. Foto: Malle-Liisa Raigla

Kuigi Haapsalu linna algkooli remont pidi lõppema 1. juunil, kestab ehitus veel edasi. Pooleli on viimistlustööd, puudu on osa valgusteid, probleeme on ka automaatikaseadmete ja nõrkvooluga. Lisaks tuleb teha töid, mida projekt ette ei näinud – peatrepile ja Suur-Lossi tänava poolsele välistrepile tuleb panna trepikate. „Neid töid projektis polnud, aga treppe ei saa nii jätta, nagu nad on,” ütles Haapsalu ehitusnõunik Aivar Sein.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
linlane
1 aasta tagasi

Juhmurid, kas tõesti te ei näinud, et suurremondi käigus tuleb ka trepikatted ära vahetada? Või te polnud varem selles majas üldsegi käinud? Minu soovitus linnaisadele, minge käige veel enne tööde lõppu majas ringi lahtiste silmadega, muidu võite kooli avaaktusel veel üllatusi leida.

Juku
1 aasta tagasi

Elagu Haapsalu linnavalitsus. Kõige õiglasem ja lahkem tellija Eesti Vabariigis!

Hmm huvitav
1 aasta tagasi
Reply to  Juku

Linnavalitsus ja linnavalitsus….sa juku vaata, kas sina ise suudaksid nii palju ära teha mõne aastaga!? Vaevalt. Ja pealegi minuarust see kohalik väljaanne millegipärast proovib kohe suurt värvilise pildiga uudist teha, kui kuskil viivitus tuleb. Nagu pahatahtlik oleks, kuigi võiks positiivselt kajastada linnas tegemisel projekte ja tehtud töid ja plaanitavaid ideid! Kõik on ju tehtud, läbi raskuste, aga sellise rahapiskuga, mis antud, tehakse mis suudetakse. Või on kellegil süüdistada raha vale kasutamise kohta?

Juku
1 aasta tagasi
Reply to  Hmm huvitav

Ära ole nii pessimist. Mina kiidan ja sina kohe näed tonti. Ilmad on ilusad, naudi ja ära nukrutse.

Nojah, aga
1 aasta tagasi
Reply to  Juku

…mille eest sa kiidad? Et viivitus tekkis? Kummaline

Härra Õ
1 aasta tagasi

Kindlasti ei hakka seal koolis õppetöö 1. septembril pihta. Vaja veel kõik asjad kuusest sinna kolida ja see kõik võtab aega, hea, kui alles jõuluks kooli saab.

saab siis kui saab, raskusi on palju
1 aasta tagasi
Reply to  Härra Õ

No siis saab jõuluks! Tore. Järelikult siis on valmis. Hädaldajate tulemusena ei saa remont kohe kindlasti kiiremini lõppeda.