Kaitseliidu Hiiumaa malevkond saab taas uue pealiku

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Roman Lukas. Foto: Enn Sutting
Roman Lukas. Foto: Enn Sutting

Alates 14. veebruarist Kaitseliidu Hiiumaa malevkonda juhtinud pealik (res) mereväekapten Roman Lukas astus 10. mail tagasi pealiku ametikohalt omal soovil, teatas Lääne Maleva pealik major Andres Välli.

Kolm kuud Hiiumaa malevkonna pealikuks olnud Lukas astus ametikohalt tagasi perekondlikel põhjustel ja Kaitseliidu nõusolekul.

Lääne maleva pealiku major Andres Välli sõnul on Hiiumaa malevkonna juhatusel pealiku kandidaadid valitud ja alustatakse läbirääkimisi.

Lukas võttis selle aasta alguses ametikoha üle leitnant Mart Reinolt, kes juhtis Hiiumaa malevkonda ligi kümme aastat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Küsimus
2 aastat tagasi

Ja, miks siis malevkonna pealik tegelikult tagasi astus ? Oleks huvitav teada. Ja üldse, suheldes päris mitmete kaitseliitlastega, pole malevkonnas asjad sugugi korras ning pingeid piisavalt.

Vahur Reede, saarlane
2 aastat tagasi

Olen siis esimene kommenteerija.

Miks Lääne Elu ei kajasta seda, et Lääne malev­konna pealik major Andres Välli VALETAS, miks Hiiumaa malevkonna pealik tagasi astus?!

Lukas ei astunud ametikohalt tagasi perekondlikel põhjustel, see on major Andres Välli otsene VALE, mida ta ise põhjendas: “Ütleme, et see juhtus oskamatusest. Lihtsalt minu viga. Ma ei tahtnud muule viidata ning ei teadnud, et see nii palju küsimusi ja huvi tekitab.”