Daire Kaup: minu Prantsuse köök

Daire Kaup. Foto: erakogu
Kuula artiklit, minutit ja sekundit
0:00 / :

Daire Kaup. Foto: erakogu

Kastmed ja knellid – Prantsuse köögi pärlid

Esimene töönädal Prantsusmaal on olnud karm. 15tunnised päevad ei lase kehal taastuda, ka mõistus tõrgub detailide arvu ja järjekorda meelde jätmast.

Artikkel jätkub peale reklaami

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Reklaam
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kuido
2 aastat tagasi

Varsti sööb pelmeene 3 x päevas… 😍

Nojah
2 aastat tagasi

Teenis leiba toidufotograafina 14 tundi päevas? Ega see kes on netis läbinud tootefotograafi kursuse,pole veel mingi fotograaf, vaid kursuse läbinu.