Läänemaa naine sattus pettuse ohvriks

Lääne Elu

info@le.ee

24. märtsil alustati menetlust selles, et 16. märtsil saadeti 50-aastasele naisele seni kindlakstegemata inimese poolt sõnum, milles öeldi, et teie pakk ootab kohaletoimetamist ja vaja on kinnitada makse. Naine vajutas pakutud lingile, kust küsiti krediitkaardi andmeid, mille ta ka sisestas. Hiljem avastas naine, et tema arvelt on tehtud ülekandeid, esialgsetel andmetel ligi 1298 euro eest. Kannatanul ei ole üle kantud raha enam võimalik tagasi saada. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jah
1 kuu tagasi

Käibel on üks fraas, et lollidelt tulebki raha ära võtta.

Venelane on loll
1 kuu tagasi

seepärast neid ka haneks lõputult tõmmatakse.

ja-jah
1 kuu tagasi

KTO vinavat, Putin vinavat

vot siis
1 kuu tagasi

püha lihtsameelsus, keegi kuskilt väidab, et pakk on tulemas ja kohe muudkui maksad ja sisestad mida kästakse, aga kes käsib ja kust see pakk on tulemas ja kas sa üldse sellise paki oled tellinud –no mõtle enne kui midagi klõpsad. On see siis nii raske aru saada

Nimi (kohustuslik)
1 kuu tagasi

Äi pole ta esimene, ega ole ka viimane! Kuulu järgi on sellise lihtsa mõtlemisega mingi 100000 inimest!

Pook
1 kuu tagasi

Nagu tuntud filosoof SIIM ütles , et siis 70 protsenti on ikka purulollid …..

filosoof
1 kuu tagasi

ärä usu kremlihäkkeri juttu!