0

1.09.2021 algas kohaliku omaalgatuse programmi (KOP) taotluste vastuvõtt

Avatar

Regina

regina@le.ee

Toetust saab taotleda kahest meetmest:
• „Kogukonna areng” (maksimaalne toetus 2500 eurot), millega panustatakse kogukonnaliikmete teadmiste ja oskuste kasvu, kogukonna identiteedi tugevnemisse ja tõhusama koostöö tekkesse;
• „Investeeringud ja kogukonnateenuste arendamine” (maksimaalne toetus 4000 eurot), millega panustatakse kogukonnale vajalike ja kogukonnaliikmete ühistegevust soodustavate avalikus kasutuses olevate objektide rajamisse ja arendamisse ning kogukonnaliikmetele vajalike teenuste pakkumisse.

Toetust saavad taotleda avalikes huvides tegutsevad mittetulundusühingud ja sihtasutused, kus ei osale liikmena kohalik omavalitsus ega riik ja mille liikmetest äriühingud ei moodusta rohkem kui poole. Maksimaalne toetussumma esitatud projekti kohta on olenevalt tegevusest kuni 4000 eurot ning omafinantseering peab olema 10% projekti kogumaksumusest.

Taotlused tuleb esitada Riigi Tugiteenuste Keskuse e-toetuse keskkonnas hiljemalt 1. oktoobril kella 16.30ks.
Taotlejatele mõeldud infopäev toimub 13. septembril kell 15 virtuaalselt.
Programmi lisainfo ning infopäevale registreerumine aadressil
laanemaa.ee/kop.

SA Läänemaa

JAGA
Eelmine artikkelTeadaanne vaegkuuljatele
Järgmine artikkelDigileht 04.09.2021
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz