Priimägi pakub Lääne-Nigula vallale rendihooldekodu

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Koluvere eakatekodu pidaja Kristo Priimägi tegi ettepaneku, et rendib Lääne-Nigula vallale hooldekodu pidamiseks Promenaadi hotelli.

Läänemaa kõige suurema ja uuema, Koluveres kaks aastat tagasi avatud Lossipargi eakatekodu pidaja Kristo Priimägi pakkus Promenaadi hotelli Lääne-Nigula vallale kümneks aastaks 18 000 euro eest kuus. Oru hooldekodu remondiga hädas olev Lääne-Nigula vald saaks hooldekodu elanikud Haapsalus mere kaldal asuvasse hotelli kolida.

Priimägi ise jäi Lääne Elule tabamatu

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ralf
3 aastat tagasi

Väga hea pakkumine – 2 160 000 eurot 10 a peale. Igal juhul on rentimine odavamam kui ostmine!

Maakas
3 aastat tagasi

Targem oleks siis juba laenu võtta, maja ehitada ja see 18 000 laenumakseks maksta, aga maja oleks lõpuks oma. Rentides sellise hinnaga loobitakse raha lihtsalt tuulde. Hooldajate palgaks raha pole, aga muidu raiskamiseks paistab jätkuvat.

Nii aga
3 aastat tagasi

Vald ju täpselt sama Risti hooldekodu puhul juba teebki, maksab 9 koha eest soojakutes 2400+km euri kuus. Mitme kordselt vald rendiperioodi jooksul need soojakud kinni maksab???

Ilmatu.
3 aastat tagasi

Suller Värk.

kes on promenaadi hotelli omanik
3 aastat tagasi

et Prrimägi siis vahendaks kellegi hotelli hooldekodu vajaduseks? et puhas rahakorjamise üritus 10 ks aastaks? ja tõesti, kas pärtast omavalitsus ehitab priimälele uue hotelli see toiduahel venib ikka õige pikaks maksumaksja rahade eest..

Lihtinimene
3 aastat tagasi

No kui kolm suurt aferisti koos pildile mahuvad, pole head midagi loota! Omavahel natuke kisuvad, a muidu elavad meie rahakoti peal. Ja mitte halvasti

Nimi Kohustuslik
3 aastat tagasi

Riigihanget ärge küll tehke selle rentimiseks

Kodanik
3 aastat tagasi

Mis see Lõhmus pildil teeb? Põles selle probleemiga läbi ju.

Huviline
3 aastat tagasi

Kas see on mingi nali? Mis pärast 10 aasta saab? Pm. Vald ostab Priimäele hotelli või? Ega ei ole tegemist mingi erakonna nimekirjas kandideeriaga?

Tõnu
3 aastat tagasi
Reply to  Huviline

Pärnpuu äriplaan, järelikult Mikk asja sees. Pidi kandideerima Lõhmuse nimekirjas.

to Tõnu
3 aastat tagasi
Reply to  Tõnu

Olen sama meelt, kui mängus on Pärnpuu ja Lõhmus, siis on asi väga kahtlane- raha endale kantimine. Kes ei mäletaks Coldenbecki maja müüki Kullamaa vallale pea topelt hinnaga Pärnpuu poolt, kui ta ise oli vallas tegev.Kas mõni oskab öelda, miks peaks vald endale hooldekodu pidamiseks maja rentima ja veel sellise hinna eest, hooldekodu teenus on vabal turul.

meenub
3 aastat tagasi
Reply to  to Tõnu

Koristajatädi ei olnud kaasosaline otsustamas…

veelgi hullem,
3 aastat tagasi
Reply to  Huviline

ostab Priimäele hotelli kahekordse hinnaga. Kas nii arulagedat otsust ikka on mõistlik teha?