Lääne Elu lugejad tunnevad puudust, kui ära jääks Valge Daami aeg

Valge daami etendus Haapsalu linnusehoovis. Foto: Arvo Tarmula

 

Lääne Elu uuris, millise suveürituse ärajäämisest oleks lehelugejatel enim kahju. Küsitlusele vastas 588 inimest, kellest enamik ehk 200 vastas, et ühegi ürituse ärajäämisest pole kahju.

116 lugejal on kahju, kui ära jääb Valge Daami aeg ja 115 lugejat tunnevad puudust Ameerika autode ärajäämisest.

61 vastanut tunneksid puudust, kui ära jääks Augustibluus, 51 inimest tunnevad puudust veinipäevadest ja 20 Tšaikovski festivali ärajäämisest.

Vanamuusikafestivalist tunneb puudust 12 inimest. Vähem kui kümme vastanut tunnevad enim puudust kui ära jääb HÕFF, TAFF:fest või joogafestival.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Enriko
3 aastat tagasi

Kas keegi kurvastaks väga, kui väidan, et kõige parem suveüritus on Nostalgiapäevad? Igaljuhul on see suvehooaja, mitte suusaüritus. Isegi oktoobri lehesadu või novembri kaamos pole veel alanud. Mis puutub juuni-augusti üritustesse, siis ajas kaugemale tagasi vaadates küsiks, mis siis 1960-70-te Haapsalu suvedel viga oli, kui pikki päevi kestvaid suurüritusi veel polnud? Hm… Nüüd meenusid küll ETKVL-i laadad ja Läänemaa rahvakunstipeod, kuid mu arust oskasid inimesed/pered ka ise oma puhkeaega meeldivalt sisustada. Paralepa eesrand (nö. lasterand, kus on vees ‘suur kivi’) oli vähimagi rannailmaga siblimist täis. Käidi seltskonniti jalutamas, peeti vabas õhus piknikke, kaasas paberisse keeratud kilu-munavõileib ja klaaspudelis limonaad. Rõhk… Loe rohkem »

vanaema
3 aastat tagasi
Reply to  Enriko

Intsu sina või? Kus oled kadunud, sõbra juures jälle või oled? Äh?

uskmatu-toomas
3 aastat tagasi
Reply to  Enriko

“mis siis 1960-70-te Haapsalu suvedel viga oli”? Ega ei olnudki sest siis ei valitsenud meil tänapäevane rahahullus,pidevast naha üle kõrvade vedamisest rääkimata.

Võibolla
3 aastat tagasi
Reply to  uskmatu-toomas

te olite siis võibolla liiga noor ja rumalavõitu, et sellistest asjadest aru saada veel!?

ei tunne
3 aastat tagasi

sellest muinasjutust mingit puudust tühitallajad

Eino
3 aastat tagasi
Reply to  ei tunne

Miks? Tore aeg ju, augusti soojad õhtud.

see kärbsemust
3 aastat tagasi

500 versus 10000 haapsallast, ühesõnaga , niipalju kui on inimesi , on ka arvamusi, ja siis?

Vanaema padrunid
3 aastat tagasi

Kui isegi oleks Haapsalus kokku 10 000 inimest, siis osad neist ei teaks senini, et keegi on nad linna kodanikuks arvanud.