Ministeerium ähvardab Nõva kooli pidajat sunnirahaga

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Nõva kool on hädas haridusministeeriumi tehtud ettekirjutuste täitmisega, kuigi tähtaegu on korduvalt pikendatud. Foto: Malle-Liisa Raigla

Nõva kool on hädas haridusministeeriumi tehtud ettekirjutuste täitmisega, kuigi tähtaegu on korduvalt pikendatud. Foto: Malle-Liisa Raigla

Lääne-Nigula vallavanemale Janno Randmaale sunniraha kohta hoiatuskirja saatnud haridusministeerium andis vallale nädala ajapikendust.

„Lääne-Nigula vald on palunud ajapikendust ja ministeerium on sellega nõustunud,” ütles haridus- ja teadusministeeriumi kommunikatsiooniosakonna asejuhataja Jelena Zemskova Lääne Elule.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Seebiooper missugune!
3 aastat tagasi

Nõva Kool on kui Lääne-Nigula vallajuhtide pädevuse lakmuspaber. Kõigepealt palkame omale kuulekad, vallavanema käske täitvad ning oma peaga mitte mõtlevad töötajad, siis aga oleme hädas sellega, et nood töötajad millegagi tegelikult hakkama ei saa. Aga see ei olnudki ju palkamisel eesmärk, eesmärk oli kuulekus!
Nõva Koolile direktori valis endine läbipõlenud vallavanem näiteks sellise kriteeriumi järgi, et tegemist oli “kohalikuga”. Kõrvale tõrjuti endine eliitkooli juht ning tähelepanuta jäi kohalike üle 60 allkirjaga pöördumine antud “kohaliku” mittesobivuse asjus.

arvan
3 aastat tagasi

et see pole seebiooper, vaid kriminaalne nihverdamine ( PR.Perlingu väljendus). Küsimus on ainult selles, kunas tuleb kellegil huvi- kohustsus asja sisse vaadata. Hetkel on Lõhmus pannud hiigelsummasid kohtus käimise peale- kas see on põhjendatud? Omade jopede kohale liigutamine on olnud Lõhmuse põhiline käekiri, mida väljendab ka seebiooperi kommentaar.