0

Taebla kortermajas põles korstnalõõris tahm

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Reede pärastlõunal said päästjad väljakutse Taeblasse, kus kahekordse kortermaja korstnalõõris põles tahm.

Läänemaa operatiivkorrapidaja Andrus Eltmaa ütles, et päästjate saabudes lõi leek korstnast välja. „Ja kui korteris tahmaluugi avasime, paistis sealt ka leek,” lisas ta. Korter ise oli aga suitsu täis.

Eltmaa sõnul oli põleng teise korruse korteri peal, kuid teise korruse korteris pole inimesed pikemalt elanud ega ka kütnud. Küll aga olid esimese korruse elanikud samal päeval pliiti kütnud. „Ilmselt sellest siis tahm põlema läks,” rääkis operatiivkorrapidaja.

Päästjad said väljakutse Taeblasse veidi enne kella 15 ja tunni aja pärast oli põleng likvideeritud. „Kahe pulberkustutiga kustutasime,” ütles Eltmaa.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz