Kaja Kallas asub homsest taas tööle

Kaja Kallas. Foto: Arvo Tarmula
Kaja Kallas. Foto: Arvo Tarmula

Peaminister Kaja Kallas asub neljapäeval taas täitma valitsusjuhi ülesandeid.

Kallas juhatab neljapäeva hommikul veebi teel toimuvat valitsuse istungit ja kabinetinõupidamist ning osaleb kell 12 valitsuse virtuaalsel pressikonverentsil. Pärastlõunal võtab peaminister osa veebi teel toimuvast Euroopa Ülemkogu kohtumisest, mis jätkub ka reedel.

Kallas andis koroonaviiruse suhtes positiivse proovi eelmise nädala esmaspäeval. 17. märtsist on peaministri tööülesandeid täitnud riigihalduse minister Jaak Aab.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
viki
3 aastat tagasi

ega Karl Vainu ka kunagi mõtles et juhib riiki pärast tuli välja et okupeeris 🙂

jamps
3 aastat tagasi

aga 30 või 34 prossa avalike küsitluste järgi seda ullikest ju pooldab. LE kustutab isegi mu kommid ära kui miskit arvan. see päikesetõusu brüsselisse pugejad on ikka rõve kamp.

Cherloc
3 aastat tagasi
Reply to  jamps

jah sul on õigus ja nad on siin asunud ringkaitsele ka veel. See on nagu sotsalistlik võutlus neil siin kes parima pervestsuse väljamõtleb sab auhinna. Aga kül me nad läbi kolmanda dimensiooni rajalt maha võtame, Eega nad enam siia tagasi ei sünni see on juba kokku lepitud 🙂 nii et tulista julgelt edasi.

Harald
3 aastat tagasi

Ooooo õuuudu

Valdo
3 aastat tagasi

Paneb mõtlema, miks peab ühe inimese ka. ministri tööle naasmisest tegema üleriigilise uudise. Minu teada peaks olema igal riigil sellisteks juhtumiteks kindel plaan. Hetkel jääb mulje, et kujundatakse ühe isikukultust. Minu silmis meenutab antud olukord ENSV aega, kus riigipea oli asendamatu. Püsi terve Kaja, t. Valdo

No nii..
3 aastat tagasi

Jõudu ja tervist!!!

Hmm huvitav...
3 aastat tagasi
Reply to  No nii..

mille puhuks jõudu soovite? Kas vihakõne(vaikiv ajastu) seaduse koostamisel või välismaalaste vabalt sissetoomise seaduse eelnõuks või kodanike riigi loomise eelnõu puhuks või mille puhuks jõudu soovite? Et sinimustvalged lipud saaks asendada EU lippudega?

Elina
3 aastat tagasi

üha hullemaks läheb!

Harald
3 aastat tagasi

Jumal kaitsku Eestimaad…

orel
3 aastat tagasi
Reply to  Harald

no siis pead vikmaniga läbirääkma aga Karilaid viskas ta ju parteipingilt minema

Agu
3 aastat tagasi

Oleks võinud veel haiguslehel olla