Piirangute tõttu käivad inimesed metsas liikumas

Ülle Lass
Ülle Lass

Inimeste üheks viimaseks allesjäänud vaba aja veetmise võimaluseks on praegu looduses liikumine. „Aktuaalne kaamera“ käis Läänemaal uurimas, kas seda võimalust ka kasutatakse.

Pühapäeval oli rahvast Paralepa metsas liikumas üsna palju. Metsas on piisavalt ruumi ja radadel saab hoida ohutut vahemaad. Ilus ilm meelitas loodust nautima nii tervisesportlasi, lemmikloomaga jalutajaid kui ka lihtsalt perega värsket õhku hingama tulnuid.

Koroonapandeema tõttu seatud piirangud tähendavad, et sporti tuleb nüüd teha rohkem värskes õhus. „Kolm korda nädalas vast, ja seda mitte lihtsalt jalutamiseks, vaid mul on selleks treeningkepid, millega ma olen see tund või poolteist nagu jõusaalis,“ rääkis Anneli.

Ülle aga ütles, et tema käib kogu aeg metsas. „Juba peaaegu aasta otsa pole trennisaali saanud. Kaks korda nädalas tegime muidu trenni, kuni need 2+2 piirangud tulid, nüüd käime kahekaupa,“ lausus ta.

Kui Haapsalu külje all Paralepas liikus rahvast üsna palju, siis üksikuid jalutajaid jätkus ka kaugematesse paikadesse, nagu näiteks Haapsalust mõnekümneminutise autosõidu kaugusele jääv Roosta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Õudne
3 aastat tagasi

lugu..

Uimane
3 aastat tagasi
Reply to  Õudne

Issand ……..mis saab nüüd .