7

Augustibluus tegi eluaegsed festivalipääsmed

Eluaegne Augustibluusi pääse. Foto: Augustibluus
Eluaegne Augustibluusi pääse. Foto: Augustibluus

Tänasest saab soetada eluaegseid Augustibluusi festivalipääsmeid.

Festivali peakorraldaja Indrek Ditmann ütles, et müüki panevad nad maksimaalselt sada nummerdatud ja nimelist augustibluusi eluaegset passi, millest kolm esimest jagati festivali algatajatele.

Esimese eluaegse pääsme sai festivali looja Roman Sultangirejev, teise Haapsalu kultuurimaja direktor Gülnar Murumägi. Ditmanni sõnul läheb kolmas pass pikaaegsele sponsorile, kuid kuna tema ei ole veel passi kätte saanud, ei soovinud Ditmann ta nime avalikustada.

Ülejäänud 97 eluaegset pääset on müügis 500 euroga piletilevis. Ditmanni sõnul on esimeste müügis olnud tundidega ka juba mõned pääsmed soetatud. Ditmann lisas, et kaart on soliidses karbis ning sobib hästi jõulu- või juubelikingiks inimesele, kes on aastaid Augustibluusil käinud. Igal eluaegsel pääsmel on hõbedases kirjas kaardi number ning inimese nimi.

Ditmann ütles, et lihtsalt tuli mõte teha eluaegsed passid. Samas lisas ta, et üle saja eluaegse passi kindlasti välja ei anta ka juhul kui soovijaid on rohkem, sest festival peab olema ka mitme aasta pärast jätkusuutlik. „Ühe päeva peremehed ei taha olla,” ütles Ditmann.

Ditmann lubas, et sel aastal tuleb Augustibluus igal juhul ja samal tasemel, nagu igal aastal. Ka siis kui piirangud on samasugused nagu eelmisel aastal. Festival jääb ära vaid juhul kui kõik avalikud üritused on keelatud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kusti
kusti

müüa eluaegseid kapteni kõrtsi sissepääsu pileteid 500 jevreid tk. saab osta kohapeal

tavaline
tavaline

mul on issanda tehtud eluaegne pääse paradiisi, sai see omal ajal nõmme turult ostetud, oli ka odavaid pääsmeid põrgusse, aga prestiisi pärast sai paradiisi omad ostetud, aga vene ajal sain tasuta parteipileti, millega sai peale helget sotsialismi otse kommunismi minna. lapsed kinkisid aga mulle ansapi pileti, millega saab varsti 5 rikkama riigi hulka minna.

Rets
Rets

Käid 500 euri selle eest välja, 2021 asi toimub ja siis aasta või paari pärast otsustatakse, et kõik 😅

juss
juss

Ditmann lubas, et sel aastal tuleb Augustibluus igal juhul ja samal tasemel, nagu igal aastal. Ka siis kui piirangud on samasugused nagu eelmisel aastal. Festival jääb ära vaid juhul kui kõik avalikud üritused on keelatud.

Keegi hea inimene ehk seletaks, kuidas seda lubadust mõista.

Peoleo
Peoleo

Väga originaalne ja ilus algatus ! 🙃 Huvitav,kust neid passe osta saab ??

Noo
Noo

Piletilevist oli kirjutatud

Noo
Noo

Ülejäänud 97 eluaegset pääset on müügis 500 euroga piletilevis

wpDiscuz