Haapsalu põhikool lükkas kolimise veel nädala võrra edasi

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Haapsalu põhikool on veel nädal aega tühi. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu põhikool on veel nädal aega tühi. Foto: Arvo Tarmula

Tulevast esmaspäevast uues majas alustama pidanud Haapsalu põhikool jätkab veel nädala vanas majas.

„Oleme kõigile teatanud, et alustame uues majas 28. septembril,” ütles Haapsalu põhikooli direktor Anne Mahoni. Mahoni sõnul oli nädal liiga lühike aeg, et kolida. „Õpetajatel on vaja oma asjad uude majja viia,” ütles Mahoni. Haapsalu põhikooli uus hoone avati 11. septembril, plaan oli seal koolitööd alustada 21. septembril.

„Tahaks uues majas kõik ikka üle kontrollida, kas on olemas ja töötab,” ütles Mahoni. Kogu mööbel on Mahoni sõnul praeguseks kohal. Mahoni kinnitas, et rohkem koolitöö algus uues majas edasi ei lükku.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
väikehaapsallane
3 aastat tagasi

Vähemalt selle poolest elame hästi, et ehkki rahvaarv pidevalt väheneb on Haapsalus jälle 4-5 töökorras suurt koolimaja. Ainult et ühe neist peab varsti tühjaks jätma. Vaese riigi kurioosum? Äkki ehitaks ühe võimsa kooli veel? (Vabandust, ei taha kellegi peotuju rikkuda, lihtsalt rahakülvi kaootilisus vahel üllatab).

Tohoh
3 aastat tagasi

Hariduse omandamisse ei tohi raha külvata!? Absurd. Alkoholi poode peaks teie meelest rohkem ehitama või? Inimeste arv hakkab lähiajal suurenema, ärge muretsege. Saksamaa on juba uue plaaniga valmis, kuidas kolmandatest riikidest tulnud tohlakaid laiali jagada. Tühja kohta ei sallita.

Agu
3 aastat tagasi

natuke veel jäänud. Eks see lõpp venib iga kord, eriti veel nii suure projektiga. Organiseerimise pealt on kokku hoitud vist, aga egas paar – kolm nädalat midagi katastroofiliselt halba ka ei tee, elu läheb edasi. Ootab uusi lahedaid projekte linnas!

maestro
3 aastat tagasi

Tark ei torma!

Läänlane
3 aastat tagasi

Kas poleks lihtsam peale esimest koolivaheaega alustada.

Tädi
3 aastat tagasi
Reply to  Läänlane

Ei saa. Algkool kolib Vanalinnast esimesel koolivaheajal kuuse tänavale.

Teadja
3 aastat tagasi
Reply to  Tädi

Algkool kolib esimesel võimalusel ja kindlasti enne vaheaega. Kuna ka algkool läheb remonti on kolimisega väga kiire ja seepärast ei lükata seda vaheajaks.