Haapsalu triatloni võitis taas Timmo Jeret

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 14
Timmo Jeret võitis taas Haapsalu triatloni. Arvo Tarmula

Pühapäeval toimus Vasikaholmi rannas 15. Haapsalu triatlon, mille võitis viiendat korda järjest Pärnu mees Timmo Jeret.

Jeretil kulus raja läbimiseks 51 minutit ja 50 sekundit ehk 52 sekundit vähem kui aasta eest. „See on läbi aegade parim tulemus,” ütles võistluse korraldaja Ailar Ladva.

Jeret on endine tippjalgrattur, kes viimasel ajal on hakanud triatlonitel osalema. Võistlustel tuli alguses ujuda 350 meetrit, seejärel sõita rattaga 23 kilomeetrit ning lõpetuseks joosta 4,5 kilomeetrit.

Teise koha saavutanud Harvis Millil kulus raja läbimiseks 57 minutit 13 sekundit, kolmanda koha saavutanud Kristjan Silvetil kulus raja läbimiseks 57 minutit ja 31 sekundit.

Parim läänlane oli võistlustel 5. koha saavutanud Tauno Riibak ajaga 58 minutit ja 35 sekundit. Talle järgnes 6. koha saavutanud Taavi Lehemaa, kelle aeg oli 59.20.

Naiste arvestuses oli parim samuti Pärnu võistleja Liisu Mitt, võiduajaks 1 tund, 5 minutit ja 32 sekundit. Talle järgnesid Kaisa Poller ajaga 1.09.26 ja Brita Rannamets 1.11.41.

Ladva lisas, et triatlon läks üle ootuste hästi, sest veel kevadel polnud teada, kas võistlus toimub või mitte. Samuti oli osalejaid üle ootuste palju – 86 individuaalalade lõpetajat, viis võistkonda ja 17 last. Aasta eest lõpetas põhidistantsi 51 võistlejat ja kuus võistkonda ning 16 last.

Lasterajal tuli ujuda 75 meetrit, sõita rattaga 2,5 kilomeetrit ning joosta 400 meetrit. Lasteraja kiireim oli Tau Sebastian Mölder ajaga 7.28, talle järgnes Karola Viinapuu ajaga 7.35.

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
auuu, loe ennast
3 aastat tagasi

Juba palju, palju parem, aga tasub üks kord veel lugeda.