HÕFF on õudsem kui mullu

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

„Kiirtee põrgusse” on Eesti esimene täispikk õudus lm ja väärib ainuüksi seetõttu vaatamist.

„Kiirtee põrgusse” on Eesti esimene täispikk õudus lm ja väärib ainuüksi seetõttu vaatamist. Foto: HÕFF

HÕFF toimub tänavu veebis ja on kolme täispika filmi võrra õhem kui aasta varem, kuid ei ole kvaliteedi mõttes midagi kaotanud, kinnitas Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivali (HÕFF) juht Helmut Jänes.

„Pigem on mulje isegi tihedam. Kui mullu festivali fännid kurtsid, et liiga vähe õudne oli, siis julgen öelda küll, et sel aastal on õudusega paremini. See on kõigi žanrifilmifestivalide ühine mure, et häid õudusfilme ongi vähe, aga sel aastal on neid tõesti rohkem,” märkis Jänes.

Festival avaneb reede õhtul süsimusta õuduskomöödiaga „Tule issi juurde” („Come to Daddy”, 2019, Uus-Meremaa, Kanada, Iirimaa), mille ühes peaosas on „Sõrmuste isanda” triloogiaga maailmakuulsaks saanud Elijah Wood.

„See teos vastab kõigile nõuetele, mida žanrifilmifestivali avafilmile esitada saab: kuulsad näitlejad, adrenaliinirohke ja naljakas, mitte üleliia verine või veider,” seletas Jänes.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Ko & Roona
3 aastat tagasi

Propageerime igasugust jama ning sealjuures imestame, miks meie lapsed on paranoilised ja närvilised.