Palivere kettagolfirada jääb esialgu suletuks

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Mati Kallemets. Urmas Lauri

Paliveres Pikajalamäel asuva turismi- ja tervisespordikeskuse juht Mati Kallemets ütles, et kuigi valitsus lubab väliväljakutel sportida, Palivere kettagolfirada praegu siiski ei avata.

Kettagolfikorvid on rajalt üldse kokku korjatud – Kallemetsa sõnul käimasolevate ehitustööde tõttu, teisalt aga looduse hoidmiseks. „Loodus tahab puhata ja rahvas ka ei oska looduses käituda,” ütles Kallemets. „Kuna rahvast käib palju, on ka pinnas kahjustada saanud.”

Kallemetsa sõnul teeb kõige rohkem muret rajal suitsetamine ja konide maha loopimine. „Suitsukonisid on terve ilm täis ja nende kaudu levib nakkus. Pealegi on praegu tuleohtlik aeg,” ütles Kallemets. Ta lisas, et samamoodi kipuvad kettagolfi mängimas käivad seltskonnad kaasa võetud joogipurke põõsaste alla loopima.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
3 aastat tagasi

Inimene on täpselt nii suur siga, kui teda olla lastakse!

Kullamaalt
3 aastat tagasi

Tulge Kullamaa järve äärde rajale, oluliselt parem rada, kui Paliveres, las Mati mängib seal üksi!

Inimene
3 aastat tagasi

Kõike ei saa discgolfi mängijate peale ka ajada.

Pelsot
3 aastat tagasi

Mõne inimese arvamusi viiruse leviku kohta lugedes või kuuldes tekib küll mõte, kuidas nad üldse oma kodust kaugemale julgevad liikuda.

Pankur
3 aastat tagasi

Uus viroloog meil – viirus levib suitsukonide kaudu 🙂 Tase!