Rimi on esmaspäevast avatud tavapärastel kellaaegadel

BNS

Rimi on tänasest avatud tavapärastel aegadel, teetööde tõttu autoga poe juurde ei pääse. Malle-Liisa Raigla

Esmaspäevast on enamik Rimisid taas avatud tavapärastel kellaaegadel ehk kell 8-22, seejuures palub jaekett endiselt jätta hommikused tunnid riskirühma ostlejatele.

„Pärast eriolukorra kehtestamist lühendasime Rimide avamisaegu kolme tunni võrra, et jätta teenindajatele piisavalt aega pindade desinfitseerimiseks ning kaupade väljapanekuks,” ütles Rimi juht Vaido Padumäe pressiteates.

Ta märkis, et kuna esimestel eriolukorra päevadel osteti suurtes kogustes toidukaupu, siis töötajatel oli vaja rohkem aega, et tühje riiuleid täita. „Samuti kartsime haigestumislainet, mis seaks ohtu nii meie töötajad kui teeks keeruliseks ka inimeste toidukaubaga varustamise,” lisas ta.

Praeguseks on olukord Rimi juhi sõnul stabiliseerunud: inimesed külastavad kauplust harvem, kuid samas on keskmine ostukorv kasvanud.

„Usun, et kauplustes kiiresti kasutusele võetud maskid, visiirid, kindad ning kaitseklaasid kassades on igati ennast õigustanud ning tänu sellele on ka meie tublid teenindajad rohkem kaitstud ja terved. Samuti on juba väga hästi sisse töötatud pindade ning ostukärude desinfitseerimine, mida tehakse mitmeid kordi päevas,” ütles Padumäe.

Rimi Eesti Food AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Gruppen AB. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 276 kauplust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
linlane
4 aastat tagasi

Jääb arusaamatuks, miks Rimi maa- alusesse parklasse sisse ei saa. Mõned aastad tagasi ehitati välja uus valgusfooridega ristmik ja selle käigus taastati teelõik ka Rimi sissesõiduni. Kas siis linnal ei olnud pikaajalist teehoiukava ja Jaama tänava projekti, et nüüd hakatakse mõne aasta tagust investeeringut ümber tegema? Oleme ikka rikas linn küll.