3

Katrina Lehis võitis Barcelonas MK-turniiri

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Katrina Lehis Barcelonas. Foto: Eva Pavía / Bizzi Team

Hispaanias Barcelonas toimuva epeevehklemise MK-etapi võitis Katrina Lehis, alistades finaalis prantslanna Alexandra Louis Marie 15:8

Katrina Lehis alistas avaringis ungarlanna Eszter Muhari 13:12 ning teises ringis maailma esinumbri Ana Maria Popescu tulemusega 14:9. Teel kaheksa parema sekka kohtus Lehis korealanna Sera Songiga, kelle alistas 15:12. Pääsme nimel poolfinaali vehkles Lehis itaallanna Mara Navarriaga, kellest oli parem 15:11. Nelja parema seas sai Lehis 11:10 jagu venelanna Tatjana Gudkovast jõudes nõnda Eesti aja järgi kell 18.40 algavasse finaali, kus kohtub prantslanna Alexandra Louis Marie’ga.

Teistest Eesti vehklejaist jõudis kõige kaugemale Julia Beljajeva, kes langes mängust alles kaheksandikfinaalis, kui ta kaotas 10:15 Hongkongi vehklejale Kong Man Wai Vivianile.

Nelli Differt, Irina Embrich ja Erika Kirpu langesid konkurentsist avaringi järel. Differt kaotas prantslannale Alexandra Louis Mariele tulemusega 11:15, Embrich alistus endisele maailmameistrile, venelanna Tatjana Gudkovale 7:8 ning Erika Kirpu jäi alla ukrainlanna Dzhoan Feybi Bezhurale 13:15.

Eelringiga piirdusid Barcelonas Kristina Kuusk, Laura Kütt ja Veronika Zuikova.

Naiskonnavõistlus toimub pühapäeval.

Karina Lehis ja tema treener Nikolai Novosjolov. Foto: Eva Pavía / Bizzi Team

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Braavo
Braavo

Braavo, tubli tüdruk, nii jätkata!

Rae
Rae

Palju õnne!

Imestus
Imestus

Väga tubli Katrina ! Väga enesekindlad matsid olid 🙂 Õnne ja edu !

wpDiscuz