0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 22. augustil

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu Linnahoolduse veokihanke kohtulik uurimine jõudis lõpusirgele

Esmaspäeval Haapsalu kohtumajas toimunud istungil lõpetas kohtunik Piia Jaaksoo Haapsalu Linnahoolduse kommunaalveoki hanke tõendite uurimise ja tunnistajapingis käis linnafirma nõukogu esimees Siim Saareväli, pärast mida kasutasid ettevõtte juht Alo Lõps ja sama ettevõtte nõukogu liige Riho Lepp õigust loobuda tunnistuste andmisest.

Läänemaa bussisõitude arv kasvas juulis aastaga ligi 50 protsenti

Maanteeameti statistika järgi kasvas bussisõitude arv kuises võrdluses aastaga 47 protsenti, kuid see näitaja on suures plaanis eksitav, sest tasuta ühistranspordi esimene kuu tõi kaasa ajutise suure sõitude languse.

Lääneranna volikogu arutab Lihula samba paigaldamist

Lääneranna volikogu arutab täna, kas anda Eesti Leegioni Sõprade Klubile luba paigaldada Lihula kalmistule kunagise Lihula samba koopia.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz