Lääne Elu paberleht teisipäeval, 6. augustil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Läänemaa jahimehed jäid karuloast ilma

Kuigi Läänemaa jahimehed tegid ettepaneku kahe karu laskmiseks, ei tohi tänavu meil küttida mitte ühtegi karu.

Haapsalu pani metsa oksjonile

Haapsalu metsaoksjon portaalis osta.ee lõpeb kolmapäeval. Eile pärastlõunaks polnud pakutavale metsale tehtud ühtegi pakkumist, üleval oli metsa alghind 276 000 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Abcm
4 aastat tagasi

Kas küpsenud mets peab mädanema? Kasvab ju uus.

linnakodanik
4 aastat tagasi
Reply to  Abcm

Küsiks siis aga, milleks oli vaja seda metsaga komejanti RMK-ga linnavolikogus? Karilaiu puhul võib öelda, et ärge käige minu sõnade järgi, vaid käige tegude järgi. Karilaid sõnas, et metsa võib maha võtta äärmise vajalikkuse korral. Milline aarmuslik vajadus nüüd linnal siis on?

Asunik
4 aastat tagasi
Reply to  linnakodanik

Kui pappi pole siis on ju äärmine vajadus. Mille eest neid koolimaju siin püsti lüüakse?

kodanik
4 aastat tagasi

See on ikka väga suur sigadus, kui linnavalitsus müüb oma suurt vara – metsa ning sellega linna roheala hävitab. On see linnale eluline vajadus? Ei ole, aga selge, et linna rahakott on tühi ja nüüd otsib tandem Karilaid – Sukles päästerõngast, et halva mängu juures teha head nägu. Ei saa nendest inimestest aru, kes sellega leppinud on. Mõni aeg tagasi oli metsade kaitseks suureks kõneisikuks Rea Raus, kuhu ta nüüd kadunud on? Või hoopiski hüppas ta keskerakonna paati ja sinna kõik jäi…