0

Augustibluus jätkab täna bluusimaailma tippudega

Ka täna saab Augustibluusil jalga keerutada. Arvo Tarmula

Eile alanud bluusipäev läheb täna sama hooga edasi. Juba keskpäeval algasid Haapsalu kultuurikeskuses töötoad – esimene Andres Tariku „BlueScape Amps“ ja poole ühest näeb filmi „The Tomahawck Brothers“ esilinastust ja kontserti.

Kontserdipäev algab kell üks, kui Rannarootsi keskuse juures esineb Randal Randoja, samal ajal on ka Rootsituru kohviku juures Eesti koosluse The Fine Tunas kontsert ja Africa pubi terassil esineb Johanna Randmann.

Raudteejaama kontserdid algavad kell 14. Seal esinevad LR Phoenix Suurbritanniast, Natural Boogie Austraaliast ja Paul Venturi koos Simone Scifoniga Itaaliast.

Pealaval algavad kontserdid kell 17. Seal astub esimesena lavale ainus pealaval esinev Eesti bänd Bourbon Sugar. Nende järel esinevad Soome koosseis Million Dollar Tones, Prantsusmaalt tulnud Gaelle Buswel, Trickbag, mis koosneb Rootsi, Suurbritannia ja Soome artistidest. Neile järgneb traditsiooniliselt spetsiaalselt Augustibluusi jaoks kokkupandud kooslus. Täna esinevad sel puhul Kolumbus Kris koos Juss Haasma, Kristel Aaslaiu, Sullivani ja Emil Rutikuga. Tänase bluusipäeva lõpetab Jonathon Longi kontsert.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz