0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 7. mail

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Naiste tugikeskused taunivad perevägivalla avalikustamist

Kümne naiste tugikeskuse juhid pöördusid läinud nädalal suuremate ajalehtede peatoimetajate poole kirjaga, kus tunnevad muret arvatava perevägivalla kajastamise pärast. Pöördumisele on alla kirjutanud kümne Eesti naiste tugikeskuse juhid. Mullu toetas EKRE riigikogu katuserahast Eesti naiste varjupaikade liitu 100 000 euroga.

Talgulised trotsisid ilma

Laupäeva hommik võttis paljusid Läänemaa „Teeme ära!” talgulisi vastu lörtsi- ja vihmasajuga, kuid töö ei jäänud tegemata. Talgulised koristati ilmale vaatamata ümbruskonda, võtsid võsa, parandasid müüre ja tegid muid vajalikke töid.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz