0

Päästjad käisid taas hiljuti põlenud majas

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pühapäeva õhtul kella 19 paiku said päästjad väljakutse Haapsalus Mihkli tänavale, kus naaber nägi hiljuti põlenud maja korstnast suitsu tulemas.

Mihkli tänava maja sai 10. jaanuari põlengus kannatada. Toona tõid päästjad süttinud majast välja kolm inimest, kes toimetati haiglasse ravile. Nüüd on elanikud haiglast pääsenud ning tulekahjus kannatada saanud ja tuleohtlikku majja tagasi kolinud.

Haapsalu operatiivkorrapidaja sõnul sõitis päästemeeskond pühapäeval välja olukorda kontrollima. Kohapeal selgus, et maja uks oli lahti, ahju oli tuli tehtud, kuid ühtegi inimest majas ei olnud. Päästjad kustutasid ahjus tule ja kinnitasid kruvidega ukse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz