Tallinna maantee ja Vahtra tänava ristmik on liikluseks avatud

Tallinna maantee ja Vahtra tänava ristmik on liikluseks avatud. Malle-Liisa Raigla
Tallinna maantee ja Vahtra tänava ristmik on liikluseks avatud. Malle-Liisa Raigla

Alates reedest on Tallinna maantee ja Vahtra tänava ristmik on liikluseks avatud. See tähendab, et saab sõita üle Vahtra ristmiku ja Tallinna poolt tulles ristmikult keerata Vahtra tänavale. Ristmikust linna poole saavad sõita vaid seal elavad inimesed.

„Et Jalaka ja Kuuse tänava liikluskoormust hajutada, tegime selle lahti,“ ütles teeremondi projektijuht Rašid Pulatov. „Jaguneb kolme suune peale ära ja jaotab koormust mõistlikumalt.“

Mujalt remondi tõttu suletud tee lahti ei ole.

Pulatovi sõnul käivad praegu Niine tänava ristmiku kandis sadevee kanalisatsioonitorude paigaldamine. Kui see tehtud, alustatakse veetorude paigaldamist ning seejärel paigaldavad nad elektri- ja sidevõrkud. Plaanide kohaselt on jaanuari teiseks, kolmandaks nädalaks on tehnovõrkude tööd lõppenud ja kui ilm lubab, hakkavad pinnast täitma. „Kui on väga kõva miinus, siis ei saa teha, kui on kerge miinus, siis on võimalik täitmistöödega jätkata,“ ütles Pulatov.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
5 aastat tagasi

Päris teeehitajal oleks töö juba tehtud!

Sass S.
5 aastat tagasi

Ära vannu öeldi et kevadeks ,võibolla .

Polesinu asi
5 aastat tagasi

Millal kurat teine pool korda saab ? Vahepeal teevad siin tööd ja siis jälle ei tee …..