Galerii: See teater pidas teatripäeva

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 42
Saaremaa Tornimäe rahvamaja kasutas oma lavastuses ka nukke. Foto Arvo Tarmula

See teater pidas koos külalistega Saaremaalt ja Piirsalust maha esimese harrastusteatrite teatripäeva. Päevastele etendustele järgnes õhtul teatraliseeritud pidu.

Pühapäeval tuli lavale kolm truppi nelja lavastusega. See teater andis kaks etendust, mõlemad Andres Urbi lavastatud. Päeva alustuseks sketšide tükk “Kiusatused” ja püeva lõpetuseks Gustav Reinopi “Käib kah…”.

Vahepeal oli külaliste etteastete kord. Saaremaa Tornimäe rahvateater Tungal esitas Jaan Tätte “Meeletu”, mille on lavastanud Krista Kütt ning Piirsalu rahvamaja näitetrupp esitas Andre Oja lavastatud “Kosjasõidu Läänemaale”.

Teatripäev ei olnud mõeldud harrastusteatrite mõõduvõtmisena, vaid pigem sõprusteatrite kokkusaamisena. See teatri ühe eestvedaja Roman Sultangirejevi sõnul on See teatril tuleval kevadel kutsuda Haapsallu suuremat hulka harrastusteatreid.

Fotod Arvo Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments