Tugev tuul võib täna pahandust teha

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Murdunud puu Vee tänaval Foto: Alo Lõps

 

Murdunud puu Vee tänaval. Foto arhiiv

Riigi ilmateenistus hoiatab täna tugeva tuule eest, mis võib teedele puid langetada ja tuua merel endaga kuni neljameetrised lained.

Läänemere põhjaosas ja Soome lahe lääneosas küündivad põhja- ja kirdetuulepuhangud 20 m/s ning lainekõrgus on 2-4 meetrit. Liivi lahe põhjaosas ja Väinamerel puhub päeval põhja- ja kirdetuul puhanguti 18 m/s. Laine-kõrgus on 1-2,5 meetrit.

Pärastlõunal tuul vaikselt nõrgeneb.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments