Linnamäel avati suvekohvik

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Linnamäe arenguseltsi juhataja Kadi Paaliste sõnul käis suvekohvikus esimesel päeval söömas 70 inimest. Foto Linnamäe arenguselts/Facebook

Linnamäe renoveeritud vanas koolimajas avas Linnamäe arenguselts (LAS) esmaspäeval suvekohviku.

„Täielik hullumaja,” kommenteeris  LASi juhataja Kadi Paaliste. Tema sõnul käis esimesel päeval kohvikus sööma umbes 70 inimest. „Seda ei osanud küll oodata. Suppi jagus, aga guljašš ja koogid said otsa,” rääkis Paaliste. Ta lisas, et söömata siiski keegi ei jäänud, et kokk mõtles käigupealt välja uue põhiroa, mida pakkuda.

Kohvikus pakutakse päevasuppi ja päevapraadi, millele saab juurde salatit. Lõunasöögi valmistab LASi maja perenaine Terje Kadak. Pakutakse ka koduseid kooke, mida esimesel päeval oli menüüs neli eri sorti. Paaliste sõnul on prae hind praegu 3.50, supil 1.50. „Aga see võib pisut muutuda, eks paistab kuidas me omadega välja tuleme,” selgitas ta.

Paaliste sõnul oli suvekohviku avamisega kiire, sest tänasest jäi Oru kooli söökla, kus Linnamäe inimesed muidu lõunat said söömas käia, puhkusele.

LASi kohvikus pakutakse lõunat tööpäeviti kl 12-14. Paaliste ütles, et tulevikus on kavas kohvik neljapäeva-reede õhtul ja nädalavahetusel lahti hoida, kuid õhtutel ja nädalavahetustel oleks hoopis teine menüü.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pilvi
5 aastat tagasi

Tånan igavesti lahe ettevötmine teie poolt ja ilm pidas ka vastu jòudu ja edu teile.Suured tànud

lepalind
5 aastat tagasi

Koogid tunduvad väga ahvatlevad, peab maitsma minema 🙂 Tore algatus, edu tegijatele!

Lugeja
5 aastat tagasi

Väga hea algatus,tubli Kadi.

Praamiühendus
5 aastat tagasi

Hullumaja? Kummaline kommentaar juhataja poolt. Õnnelik võiks hoopis olla, et kliente jagub.

Lennuühendus
5 aastat tagasi
Reply to  Praamiühendus

Selgelt on ju aru saada, et “hullumaja” on mõeldud positiivses mõttes.