0

Galerii: Läänemaa kergejõustiku meistrivõistlused

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Arvo Tarmula

Läänemaa kergejõustiku meistrivõistlused tõid laupäeval Haapsalu staadionile enamiku meie maakonna kergejõustiku paremikust.

Naistest võitis vähemalt kaks medalit viis sportlast: Keity-Liina Kallas, Kerli Ristikivi, Ene Siitsmann, Lisete Ulla ja Eliis-maria Koit. Kahe kuldmedaliga oli parim hüpetes valitsenud Eliis-Maria Koit. Enim medaleid – neli, võitis aga Keity-Liina Kallas.

Meestest sai vähemalt kaks medalit kaela kuus sportlast: Kristofer Kikut, Fred Vali, Kevin Sakson, Erki Mitman, Priit Koort ja Rauno Tapner. Kaks kuldmedali võitis vanameister Fred Vali, kes valitses kuulitõuget ja kettaheidet. Kristofer Kikut aga säras nelja medalivõiduga.

Fotod: Arvo Tarmula

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz