Galerii: Uuemõisas jäi jalgrattur auto alla

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9
Jalgrattaga mehele otsa sõitnud auto tuli Tehnika tänavalt. Fotod Arvo Tarmula

Täna hommikul veidi enne kella kümmet juhtus liiklusõnnetus Uuemõisas, kus sõiduauto sõitis otsa jalgratturile. Õnnetus juhtus Tehnika tänava ja Tallinna maantee ristmikul ülekäigurajal. Jalgrattur viidi haiglasse kontrolli.

Haapsalu politseijaoskonna välijuht Vaima Valk ütles, et kuigi jalgrattur sõitis mööda kergliiklusteed, olid Tehnika tänava ülekäiguraja juures jalgratturitele liiklusmärgid „Anna teed. Jalgrattur ei peatunud ja seepärast on õnnetuses süüdi tema. „Paneme jalgratturitele südamele, et nad on kohustatud jälgima liiklusmärke ja täitma liikluseeskirja,“ ütles ta.

„Tuleks kanda ka kiivrit. Eile ja täna sattus meil vanem jalgrattur õnnetusse. Kummalgi ei olnud kiivrit,“ lisas ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvos
6 aastat tagasi

Vokiga koperdajad enamusjaolt ei tea liikluseeskirjadest tuhkagi.

Eeskuju
6 aastat tagasi

Nägin just hiljuti ülekäigurajal jalgratturist isa, kelle sabas väntas tema jalgratturist tütar. Kumbki ei vaevunud isegi pead pöörama rääkimata ratta seljast maha tulemisest.

Juhhaidii
6 aastat tagasi
Reply to  Eeskuju

Olen eelkõnelejaga täiesti päri, Haapsalu väikelinnas suuremas enamuses jalgratturitele LE ei kehti. Politsei võiks selles suhtes rohkem näidata hoolivust kõigi tänaval liikujate suhtes ( mootorsõidukijuhid, jalgratturid, jalakäijad jms), mitte terroriseerima ühte liiklejate gruppi, kelle suhtes on seadusandja kehtestanud rängemad trahvid, et sellega siis ka rohkem riigieelarvet täita. Nii peavadki mootorsõidukijuhid tänavapildis rohkem värisema, kui jalgratturid ja jalakäijad. Miks nii on?

Arvos
6 aastat tagasi
Reply to  Juhhaidii

Olen näinud kuidas rattaga mutt maha võeti. Lihula mnt – Mulla rist. Suund Laiküla poole. Jalakäijad läksid üle tee, minu ees neile teed andmas kohalik politseibuss. Jalakäijad said üle üle paremalt vasakule, buss hakkas juba liikuma kui mingi mutt vokiga jalakäijatele järele sügas. Politsebussil kohe vasak suund sisse ja järgi Kuuse tänavale vilkuritega. Trahvi nad kindlasti ei teinud aga mutt sai sugeda küll.

nad
6 aastat tagasi

st. jalgratturid pidevalt eiravad liiklusmärki ja ei tule ratta seljast maha vaid sõidavad rahulikult üle sebra, andmata teed autole

kuked jääl
6 aastat tagasi
Reply to  nad

ime diislit, oinas. Haapsalu on piisavalt väike linn, et siin võiks igasuguse mootorsõiduki ära keelata (va mendid, pritsumehed ja vilkuritega veterinaarid (st haapsalu kiirabi))

Arvos
6 aastat tagasi
Reply to  kuked jääl

Ära rohkem enam peale võta!

töötu
6 aastat tagasi

Ilmselt auto alla õnneks siiski ei jäänud, pigem sai autolt löögi.