Arenduskeskus ootab aasta ema kandidaate

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Möödunud aastal sai Läänemaa aasta emaks Rita Lai. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Eesti arenduskeskus ootab ettepanekuid Läänemaa aasta ema 2018 tiitli kandidaatide kohta.

Aasta ema tiitel antakse emale, kes on kasvatanud üles tublid lapsed, väärtustab pere ja kodu ning paistab silma ka ühiskondlikult. Kandidaat peab olema Eesti Vabariigi kodanik ja Läänemaa elanik.

Aunimetuse andmise eesmärk on väärtustada emasid. Läänemaa aasta ema statuudi ja vormi leiab SA Lääne-Eesti Arenduskeskuse kodulehelt.

Ettepanekud palume esitada SA Lääne-Eesti Arenduskeskuse postiaadressil Posti 41a, Haapsalu linn, Haapsalu linn, Läänemaa või e-postiga info@lak.ee.  Viimane päev ettepaneku esitamiseks on 30. aprill 2018.

SA Lääne-Eesti Arenduskeskuse nõukogu esimees Urmas Sukles annab tiitli saajale tunnustuskirja ning nimelise meene üle pidulikul koosviibimisel maikuus.

Varasemalt on Läänemaa aasta ema tiitli saanud Vivian Hallik, Ingrid Danilov, Silvi Tarang ning Rita Lai.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
just
5 aastat tagasi

eelmisega täiesti nõus…..kes on päedev ütlema,just see inimene on kõige parem ema ? Lapsed ? Aga lapsele on oma ema ikka kõige kõige.Sest ta on sinu ema ja teist sul ju ei ole…..Tõesti,võiks need tiitlid juba minevikku jätta.

Üks küsimus ainult..
6 aastat tagasi

Kes selle lolluse küll välja mõtles ja üldse need aasta….. kõige kõige, missuguste parameetrite järgi neid ainult üks on?!

Mis mõttes
6 aastat tagasi

Peab olema juba vanaema või? Ehk alles lapsi kasvatavad emad ei sobigi?