EKRE moodustas Hiiumaa osakonna

Lääne Elu

info@le.ee

EKRE Hiiumaa osakonna juht Aivo Saar. Erakogu

Kuigi EKRE oli oma nimekirjaga Hiiumaal väljas juba mullu kohalikel valimistel, loodi Hiiumaa osakond ametlikult reedel, 16. märtsil Kärdlas.

Koosolekul osales seitse kohalikku EKRE liiget. Hiiumaa osakonna esimeheks valiti Aivo Saar, aseesimeesteks Paap Kõlar ja Agnes Pulk. Ükski neist ei ole põline hiidlane.

„Hiiumaa vajab inimesi, kes ei räägi pidevalt sellest, miks me midagi
teha ei saa, vaid otsivad võimalusi, kuidas saareelanike jaoks elu paremaks muuta,“ ütles Saar.

„EKRE on minu jaoks ainus erakond, kes ei räägi musta valgeks ega valget mustaks. Tegelikult on EKRE ainus erakond, kes üldse moraalsetel ja igipõliste väärtustega seotud teemadel sõna julgeb võtta,“ nentis Pulk.

Kõlari sõnul valmistub EKRE Hiiumaa osakond riigikogu valimisteks.

„Näen reaalset võimalust tõsta EKRE valitsuserakonnaks. Kuigi viimastel aastatel on võimuerakondade tegevuse tulemusena toimunud tohutu allakäik, pole hilja olukorda päästa,” ütles Kõlar.

EKRE Hiiumaa osakond plaanib Hiiumaa eri piirkondades alustada väärtuskohvikutega, kuhu on oodatud kõik Hiiumaa inimesed, kes valutavad südant Eestimaal toimuva pärast ja soovivad väärtuste teemal kaasa mõelda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments