0

Sotsiaalse rehabilitatsiooniteenuse infopäev

Kylaline

info@le.ee

MTÜ Papaver koostöös Haapsalu linnavalitsuse ja Läänemaa Rajaleidja keskusega viib läbi infopäeva, kus räägitakse spetsialistidele, lapsevanematele ning noortele ja lastele sotsiaalsest rehabilitatsiooniteenusest abi vajavale lapsele, 25. jaanuaril kell 13–16.30 Haapsalu Hoolekandekeskuses aadressil Kastani 9.
Räägitakse täpsemalt teenuse osutamise mudelist, sellest, kes on abi vajav laps ning erinevate teraapiate mõjust ja mõttekusest.
Infopäevale palun registreeruda aadressil info@papaver.ee.

Haapsalu linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz