0

Viie riigi õpilased peavad LÜGis konverentsi

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Erasmus + projektis osalejad Haapsalus. Foto erakogu

Läänemaa ühisgümnaasium võõrustab sel nädalal nelja Euroopa riigi õpilasi, kes osalevad konverentsil infotehnoloogia kasutamisest õppimisel.

„Siin on soomlased, rootslased, sakslased ja hispaanlased. Eile õhtul saabusid, täna hakkas pihta,“ ütles projekti Erasmus + Kiirtee Euroopasse Läänemaa ühisgümnaasiumi eesti keele õpetaja Tiina Brock, kes koos inglise keele õpetaja Kataja Mokhovikovaga Läänemaa poolt projekti veavad.

Viie riigi õpilased olid jaotatud rühmadesse nii, et igas rühmas on esindatud kõik riigid. Kodutööna tuli kõigil ette valmistada ettekanne infotehnoloogia vahendite kasutamisest koolis ja ka tulevikus. „Täna on ettekanded ja need on väga huvitavad ja hästi põhjalikud,“ tunnustas Brock. „Kõik rühmatööd on tehtud üle interneti ja on väga hästi välja tulnud.“

Homme tutvustatakse osalejatele teistes Euroopa riikides õppimise võimalusi. Neljapäeval on projekti lõpuüritus.

Õhtuti on lõbusam. Homme on kavas linnamäng ja neljapäeval traditsiooniline LÜG Playback Show, mis tänavu on külalisi arvestades kahes keeles.

Haapsalu kokkusaamine on selle projekti viimane. Varem on igast koolist kuus õpilast ja kaks õpetajad läbi käinud juba teistes riikides. Projekt algas 2016 sügisel ja selle peaeesmärk on muuta õpilased osavamateks õppijateks nii kooli ajal kui ka hiljem.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz