0

Haapsalu lasteraamatukogu tähistab Astrid Lindgreni sünniaastapäeva

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Haapsalu lasteraamatukogu. Foto Arvo Tarmula

 

Teisipäeval, 14. novembril on Astrid Lindgreni 110. sünniaastapäev ja seda tähistab ka Haapsalu lasteraamatukogu.

“Pipi Pikksukk ja Bullerby lapsed, Karlsson ja vennad Lõvisüdamed, Röövlitütar Ronja ja Kalle Blomkvist, väike Tjorven ja Vahtramäe Emil – kõik need Astrid Lindgreni tegelased on tuttavad ja armsad ka Eesti lastele ning seega loeme 14. novembril lasteraamatukogus igal täistunnil alates kella 13.00st ette ühe loo mõnest Astrid Lindgreni raamatust. Millised lood ettelugemisele tulevad, seda otsustab loosiratas,” ütles raamatukogu pressiesindaja Liina Valdre.

Sel päeval saavad lasteraamatukogu külalised panna teele oma soovid Astrid Lindgrenile ja sünnipäevalaualt ka kauss kommidega.

Üritus on osa Põhjamaade raamatukogunädalast. Seda toetab Europe Direct Läänemaa.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz