0

Peremehetu ehitise arvelevõtmine

Kylaline

info@le.ee

Ridala vallavalitsus teatab, et võttis 19. oktoobri 2017. a korraldusega nr 415 peremehetu ehitisena arvele Läänemaal Ridala vallas Käpla külas jätkuvalt riigi omanduses oleval maaüksusel Käpla mõis (katastritunnus 67405:003:0178) asuva ehitise – kuuri.
Ehitise omanik ei ole teada. Vastuväited nimetatud ehitise peremehetuks tunnistamise kohta esitada kirjalikult Ridala vallavalitsusele (Lossi tn 4, Uuemõisa alevik, Ridala vald, Läänemaa) kahe kuu jooksul, arvates teate avaldamise päevast ametlikus väljaandes Ametlikud Teadaanded.

Ridala vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz