Haapsalu linnavalitsus teatab

Kylaline

info@le.ee

Haapsalu linnavalitsus teatab, et 13.10.2017. a korraldusega nr 613 kehtestati Kaluri tn 34, 34a kruntide detailplaneering Haapsalu linnas.
Planeeringuga on kavandatud munitsipaalomanduses olevate Kaluri tn 34, 34a kruntide ümberkruntimine. Tootmis- ja ärimaa sihtotstarbega 2268 m2 hoonestamata krundile on planeeritud ehitusõigus ja hoonestustingimused ravimudasadama rajamiseks (kai, platsid, hooned jms). Lubatud suurim ehitisealune pind on 350 m2. Planeeritud hoonete suurim lubatud kõrgus on 7 m maapinnast. Hoonete lubatud arv on 2. 8877 m2 pindalaga tootmis- ja üldkasutatava maa krunt on kavandatud harrastuskalurite paatide hoidmiseks, merele pääsuks ja avalikuks puhkealaks. Planeeringuga on piiritletud hoonestusalad, lahendatud parkimine, määratud heakorra, haljastuse põhimõtted ja tehnovõrkude võimalikud asukohad.
Planeeringu koostas projekteerimisbüroo Klotoid OÜ.
Kehtestatud planeering on kooskõlas Haapsalu linna üldplaneeringuga.

Haapsalu linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments