2

Valimispidude galerii: Suur-Haapsalu võimuliitu kandideerijad oma saatust ootamas

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Jaanus Karilaid ja Peeter Vikman saabusid loetud minutid pärast tulemuste selgumist HaRi valimispeole. Suurima hääletsaagi võttis linnapea Urmas Sukles, Sulev Saareväli tegi kolmanda tulemuse. Foto: Lemmi Kann

Eile õhtul kogunesid Haapsalu-Ridala piirkonna kandidaadid traditsioonilistele valimispidudele. Reformierakondlased ootasid tulemusi Vanalinna Bowlingus, sotsiaaldemokraadid sel suvel avatud restoranid Krahw, EKRE liikmed Taksi pubis, keskerakondlased Soffas, valimisliit Meie Inimesed Uuemõisa mõisas ja valimisliit HaRi Fra Mare spaas.

Ootamise tegi närvilisemaks teadmatus, sest valimiste ametlik koduleht tõrkus.
Üldine pilt sai selgeks loetud minutid pärast kella 22 – valimiste võitja oli ülekaalukalt linnapea Urmas Suklese valimisliit HaRi, teise tulemuse tegi Keskerakond, kes kohe ka  HaRi juurde Fra Maresse saabusid, et hakata tulevase koalitsiooni üle läbirääkimisi pidama.

Haapsalu volikogu 25 kohast sai valimisiit HaRi 12 kohta. Keskerakond viis mandaati. Valimisliit Meie Inimesed neli kohta. Reformierakond 2 kohta, sotsid ühe ja ka EKRE ühe mandaadi.

Fotod: Lemmi Kann

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kodanik
Kodanik

Valid Suklese, saad Karilaiu 🙁

Falerae
Falerae

Aga seda suur protsent valijaid ihkab.

wpDiscuz