0

Pääste: Üdrumal eemaldati teelt puu, Uuglas selgitati korstnapühkija vajadust

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

9. oktoobril kella 23 paiku käisid päästjad eemaldamas sõiduteele kukkunud puu Kullamaa vallas Üdruma külas.

9. oktoobril kell 15.22 sai häirekeskus teate, et Lääne-Nigula vallas Uugla külas on kortermaja korteris tunda vingulõhna. Teataja sõnul tegi naaber pliidi alla tuld, kuid teadaolevalt on küttesüsteemid puhastamata. Päästjad selgitasid korterielanikule, et tuld ei tohi pliidi alla teha enne, kui korstnapühkija pole käinud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz