0

Marimetsa Kapp lõpeb Karujärve rattamaratoniga

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Maastikurattasarja Marimetsa kapp hooaja viimane etapp viib osalejad sel laupäeval üle vee Saaremaale, kus sõidetakse VII Karujärve rattamaraton. Sõit peetakse Kesk-Saaremaal saare suurima liivarannaga järve kaldal.

Taas on valikus kolm põhidistantsi, 60+ ehk 66 km pikkune distants, pikk ehk 44 km pikkune distants ning 18 km ehk lühike distants. Loomulikult ei unustata ka noori sportlasi ja toimuvad lastesõidud, distantsideks nagu ikka 2 km, 1 km ja 250 m.

Esimesena stardivad keskpäeval 60+ distantsil osalejad. Peale neid, 12.05 toimub laste tutvustussõit, seejärel algavad laste stardid.

Pärast lastesõite kell 13.00 stardib pikk ehk 44 km pikkune distants. Veerand tundi hiljem ehk 13.15 järgneb lühikese distantsi start.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz