Läänemaa jalgpalliklubi sai karikavõistlustel vastaseks Eesti meistri

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

infonet

Infonet tuli mullu esimest korda Eesti meistriks jalgpallis. Foto klubi kodulehekülg

Täna loosis Eesti jalgpalliliidu president Evald Tipneri nimeliste Eesti karikavõistluste kaheksandikfinaalpaarid. Läänemaa JK sai vastaseks valitseva Eesti meistri FC Infoneti.

„Infonet. See on super,“ rõõmustas uudist kuuldes III liigas mängiva Läänemaa JK treener Aavo Tomingas. „Infonet on ülikõva vastane, Premium liiga tipptegijad, kes said just uue ambitsioonika treeneri. Neil on ambitsioon hakata vastu praegusele ainuliidrile Florale.“

„See, et valitsev Eesti jalgpallimeister tuleb Läänemaale mängima, on suur asi, lõi kohe pulsi üles,“ ütles ta.

„Kindlasti peame mängima kaitses hästi organiseeritult ja lootma, et ehk tekib mõni rünnakuvõimalus,“ kirjeldas Tomingas mänguplaani. „Eelmine aasta karikamängus Tartu Tammeka vastu tekkis meil isegi kolm võimalust. Need jäid küll võimalusteks, aga see näitask, et nende tekitamine Premium liiga võistkondade vastu on siiski võimalik.

„See on tõeline kingitus Läänemaa jalgpallile,“ ütles Lõuna-Läänemaa jalgpalli eestvedaja Jaanus Getreu. „Sama võimas kui Lihula meeste mäng Levadiaga aastaid tagasi.“

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Haapsalust +1
6 aastat tagasi

Aavo teeb 1:0 ära!

Haapsalust
6 aastat tagasi

2:1 meile.

...........
6 aastat tagasi

Sõbralik soovitus. Kui kaotada, siis võimalikult suurelt! Virtsu Jalgapalliklubi kaotas 2015. aastal samas sarjas Infonetile (ametlik nimi Tallinna FC Infonet) tulemusega 0:36 ja see tõi Virtsu jalgpalluritele ülemaailmse kuulsuse! Kõik maailma vähegi arvestatavad spordi (loe jalgpalli)portaalid kirjutasid virtsukate saavutusest. Kuulsusega kaasnes ka kõigilt kontinentidelt virtsukatele ohtralt pakkumisi- kes tahtis superklubi treenereks tulla, kes pakkus oma teeneid mängijana.

Hemmo Tella
6 aastat tagasi

6 – 0 Infonetile.

juss
6 aastat tagasi
Reply to  Hemmo Tella

Nalja teete! kui infoneti mehed viitsivad, on tulemus mingi 12-0.

herr+Ligi
6 aastat tagasi

mis skoori võime oodata ?
Pakuks, et 4-0 Infonetile.