Fotogalerii: öökudumine pitsikeskuses

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Reede õhtul kll kümme täitus Haapsalu pitsikeskuse valgetes kleitides ja kübarates kudujatega, kes olid tulnud osalema valge pitsi öökudumisel. Ülle Ehala rääkis pitsikeskuse ümbruskonna majade ja inimeste ajaloost Heli Reichardt esitles oma raamatut “Siinpool linnuteed”. Fotod Arvo Tarmula

ookudumine 1 ookudumine 2 ookudumine 3 ookudumine 4 ookudumine 5 ookudumine 6 ookudumine 7 ookudumine 8 ookudumine 9 ookudumine 10 ookudumine 11 ookudumine 12 ookudumine 13 ookudumine 14 ookudumine 15 ookudumine 16 ookudumine 17 ookudumine 18 ookudumine 19 ookudumine 20 ookudumine 21 ookudumine 22 ookudumine 23 ookudumine 24 ookudumine 25 ookudumine 26 ookudumine 27 ookudumine 28

4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Imelik
4 aastat tagasi

Neil on sõrmed ja pea vormis!

on ikka vormist väljas.
4 aastat tagasi

Uskumatu, aga tõsi. On ikka vormist väljas. Vut, vut, vut Paralepa terviserajale liduma.

Leedi
4 aastat tagasi

Tõepoolest õige kommentaar! Naine peab ikka sale olema! Pole hullu, kui oma kätega midagi teha ei oska, pea on tühi ja jutt lame! Tähtis on sale ja ilus olla, et mehevantidele meeldida!

oh-ohh
5 aastat tagasi

millised naksid daamid ja neidised, no lihtsalt väga tore ja rõõmustav, mida kõike tehakse ja ette võetakse.