0

Iloni imedemaa pillipühapäeval tehakse tutvust loodusrahvaste pillidega

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

arno suislep

Iloni Imedemaal peetakse täna kell 11.00 pillipühapäeva. Seekord tehakse tutvust loodusrahvaste pillidega, teatas muuseumi pressiesindaja Maarja Kõuts.

Külas on ansambli TrubaTrumm asutaja Arno Suislep (pildil). Tal on kaasas põnevaid instrumente – udu, djembe, raamtrumm, loomapillid, vihmapill, äikesepill jne. Neid pille võivad huvilised ka ise proovida. Lisaks saab igaüks endale ühe vahva pilli meisterdada.

Sissepääs muuseumipiletiga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz