1

Politseiauto kihutas Ellamaal kurvist välja

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Eile kell 4.51 hommikul teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Nissi vallas Ellamaa-Lehetu tee 4. kilomeetril, kus politseisõidukiga Škoda Octavia operatiivsõitu teinud 38-aastane mees sõitis järsus paremkurvis teelt välja. Sündmuskohalt toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse sõiduki juht ja sõidukis viibinud 36-aastane mees.

Kell 9.14 juhtus liiklusõnnetus Pärnus Paide maanteel Raeküla kooli bussipeatuse läheduses, kus selleks mitte ettenähtud kohas sõiduteed ületanud 79-aastane naine sai löögi sõiduautolt Honda Accord, mida juhtis 26-aastane mees. Jalakäija toimetati Pärnu haiglasse.

Kella 12.48 paiku oli liiklusõnnetus Võru linnas Petseri ja Kreutzwaldi tänava ristmikul, kus 24-aastane naine sõitis sõiduautoga BMW ette sõidueesõigusega sõidukile Volkswagen Passat, mida juhtis 28-aastane naine. Volkswageni juht toimetati Lõuna-Eesti haiglasse kontrolli.

Kella 13.28 paiku toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Palamuse vallas Nava külas Tartu-Jõgeva-Aravete mnt 27. kilomeetril, kus 34-aastane naine sõitis sõiduautoga Mercedes-Benz C270 CDI parempöördel teelt välja kraavi. Juht toimetati Tartu ülikooli kliinikumi kontrolli.

Kell 16.04 juhtus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Illuka vallas Vasavere külas Pannjärve tervisespordi teel, kus 42-aastane naine sõitis sõiduautoga Audi 100 vasakpöördel teeperve liivasele alale, peale mida sõiduauto sattus külglibisemisse, paiskus sõiduteelt välja ning rullus üle katuse. Sõiduki juht toimetati Ida-Viru keskhaiglasse kontrolli.

Kell 17.55 toimus liiklusõnnetus Pärnumaal Halinga vallas Ertsma külas Pärnu-Jaagupi- Kalli maantee 4,2. kilomeetril, kus juhtimisõiguseta 20-aastane mees sõitis sõiduautoga Audi A6 Avant teelt välja ning auto rullus üle katuse. Sõidukijuht toimetati Pärnu haiglasse.

Kell 19.10 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Rannamõisa tee 3. kilomeetril, kus 32-aastane mees kaotas kontrolli sõiduauto Jeep Grand Cherokee üle ja sõiduk paiskus teelt välja. Sõidukis viibinud 31-aastane naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, 5-aastane poiss ja 8-kuune poiss toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Kella 19.54 paiku teatati liiklusõnnetusest Saaremaal Lääne-Saare vallas Kuressaare ringtee 9. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel võis viga saada seni tuvastamata mootorrattur, kes lahkus sündmuskohalt ja pöördus Kuressaare haiglasse. Avariiline mootorratas Yamaha oli toimetatud lähedalasuvasse parklasse. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kell 20.45 toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Narva-Jõesuus Karja ja Rahu tänava ristmikul, kus mopeedi Aprilia juhtinud 16-aastane noormees ei andnud teed sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 44-aastane mees. Mopeedijuhile osutas kiirabi esmaabi kohapeal.

Kell 3.24 juhtus liiklusõnnetus Valgamaal Tõlliste vallas Valga-Suurekõrtsi mnt 12. kilomeetril, kus mopeedi Baotian juhtinud alkoholijoobes 35-aastane mees kaotas kruusasel teepervel sõiduki üle kontrolli ja kukkus külili. Juht ja mopeedil viibinud 23-aastane naine toimetati Valga haiglasse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Arvos
Arvos

Ei maksa kihutada kui sõita ei oska.

wpDiscuz