1

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 23. mail

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

lel2305001

Läänemaa otsib odavat ja kiiret internetti

Läänemaa omavalitsused otsivad võimalusi luua ühine võrguettevõte, et viia ise ülikiiret internetti võimaldav valguskaabel elanikeni, kelle puhul kommertsoperaatorid seda otstarbekaks pole pidanud. Põhja-Läänemaa omavalitsused loodavad jõuda kokkuleppele Harjumaa valdadega, kellel on vastav projekt juba pooleli. Kui see ei õnnestu, kavatsetakse ülikiire internet igasse kodusse viia koos Raplamaaga.

Maavalitsuse koondamine algab haridusosakonnast

Lääne maavalitsus lõpetab töö 1. jaanuarist, kuid selle kadumine algab juba septembris, mil töö kaotavad haridusametnikud. Järelevalvega tegeleva ametniku töö võtab üle ministeerium, raskem on koostööd korraldava ametniku omavalitsusliidu palgale võtmine.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
ehk
ehk

hakkavad erafirmale katust pakkuma, ehk monopoliseerima

wpDiscuz