2

Uus Haapsalu linnasaun avas uksed

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Ülemöödunud reedel alustas Haapsalu linnasaun tegutsemist uues kohas ja uue teenusepakkujaga. 

Kohaks on Kastani tänaval asuv endise Haapsalu telefonikeskjaama hoone, sauna pakub Rannavesi Ehitus.

Ettevõtte juht Taavi Käsk ütles, et kuigi päris kõik pisiasjad polnud selleks päevaks veel paigas, ei seganud see saunategemist. „Aga rahvas sai siis selle eest tasuta saunas käia – piletiraha ma ei küsinud,” teatas Käsk. Saun oli avatud reedest pühapäevani ja saunalisi tuli kokku 50 ringis. 

Möödunud nädalast on saun avatud kahel päeval nädalas nii nagu ennegi. Mehed saavad saunas käia reedeti 13–21 ja naised pühapäeviti 11–19. Käsk selgitas, et naiste saunapäeva algus tõsteti varasemaks, sest see oli saunaliste soov.

Saunapilet maksab neli eurot. Lepingu järgi peab Rannavesi Ehitus Haapsalu linnasauna 2021. aastani.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
nimi
nimi

Spordihoone ujulas saab saunas käia iga päev, tõsi, pilet kallim – lausa 5.-
Soodusajal pensionäridele aga 3.-

õllepurk
õllepurk

on piletihinna sees vä

wpDiscuz