Sinilillekampaaniaga on kogutud ligi 37 000 eurot

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Foto: Urmas Lauri

Sinilillekampaania 059
Tänavune sinilillekampaania algas 6. aprillil. Foto: Urmas Lauri

Heategevusliku sinilillekampaaniaga on MTÜ Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingule teisipäevaks kogutud ligi 37 000 eurot, mille ühing suunab vigastatud veteranide ja nende lähedaste toetuseksviimiseks.

Tänavu kevadel suunab MTÜ Vigastatud Võitlejate Ühing sinilillesümboolika müügist kogutava tulu lisaks vigastatud veteranide ja nende lähedaste toetamisele ka Haapsalu rannapromenaadile liikumispuudega inimestele välitrenažööride ala rajamiseks, Ida-Viru keskhaigla taastusravi osakonnale basseini pääsuks invalifti soetamiseks ja MTÜ Peaasjad tegevuse toetamiseks meeste vaimse tervise edendamisel.

“Iga sinilillemärgi kandja panus on veteranidele suureks tunnustuseks ning oluline ka ühiskonnale laiemalt, kuna ühing suunab kogutud annetused lisaks veteranide toetamisele ka ühiskondlikult oluliste projektide ellu viimiseks,” ütles ühingu esimees staabiveebel Enn Adoson ja kutsus kõiki üles veteranikuul sinilillemärki kandma ning veteranipäevale pühendatud üritustel osalema.

Veteranipäevale pühendatud üritustest ootavad ees sinilillejooksud 22. aprillil Tallinnas, 23. aprillil Brüsselis ja 27. aprillil Tapal. Reedel, 21. aprillil saab kaasa elada Põhja- ja Lõuna-Eestis teenivate veteranide jäähoki sõpruskohtumisele ning pühapäeval tähistatakse Tallinnas Vabaduse väljakule veteranipäeva Veteranirockiga, mille peaesineja on Ukraina artist Ruslana.

Lisaks korraldavad üle sinilillekampaaniale pühendatud üritusi Naiskodukaitse ringkonnad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments