Video: Ivo Linna õpetab, kuidas süüdata laulupeolõket

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Ivo Linna lõkkesüütamien (ekraanitõmmis)
Ivo Linna koos abilistega õpetab, kuidas süüdata laulupeolõket. Foto: ekraanitõmmis

Vaatamata mitte nii väga kevadistele ilmaoludele tuleb päästjatele väljakutseid kulupõlengutele. Enamasti on need alguse saanud lõkkest. Palun olge lõkke tegemise juures tähelepanelikud! Valmistage ette lõkkekoht, varuge selle kõrvale esmased tulekustutusvahendid – vesi ämbris või kastmisvoolik. Ärge jätke lõket omapead!

16. aprilli õhtul süütavad tuhanded inimesed koos sõprade, pere või kogukonnaga lõkked, et valgustada teed XII noorte laulu- ja tantsupeo poole ja tähistada Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva algust. Teeme tuld targalt ja vastutustundlikult, soovitas Lääne päästekeskus.

Päästekeskus tuletab meelde, et 14. aprillist alates algab Päästeameti peadirektori käskkirja alusel tuleohtlik aeg kogu Eesti territooriumil. Tuleohtlikul ajal võib looduses tuld teha ainult selleks ettenähtud kohtades.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments